Skip to main content

Ile Rousse (Isula Rossa)

Hvor: I sentrum av Ile Rousse!
Kart: 4249, Ile Rousse

Stranda i Ile Rousse har to store fordeler, i hvert fall hvis du ferierer med barn: Den er rett i sentrum av byen, og det er veldig langgrunnt og dermed fint for barn som ikke er så flinke til å svømme.
Stranda ligger nesten nordvendt inne i bukta og er godt beskyttet mot vær og vind, det blir derfor sjelden noe særlig vind eller bølger der.
Vannkvaliteten er likevel stort sett bra, selv om vannet ikke blir like krystallklart og forfriskende som f.eks. ute på Punta Spanu.

Bak stranda går strandpromenaden i flere hundre meter, og her ligger det en rekke (strand)restauranter i ulike prisklasser. Dessuten er det svært kort vei inn til restaurantene i byen dersom man ønsker det.
Etter noen avslappende dager på stranda her får du kanskje lyst til å utforske noen andre strender, eller kanskje ta en tur i en av de mange elvene på Korsika, eller eventuelt en fjelltur? De øvrige menyene her har forslag til turer av ulike typer. Jeg håper du finner noe som inspirerer deg til å utforske mer av denne utrolig flotte øya.